Zandstralen

Wist u dat uw interieur, uw parket, uw meubels, uw deuren, al uw houtwerk gezandstraald kan worden? Door de loop der jaren, door de zon, door slijtage zijn ze vuil geworden of verkleurd. Wat dacht u van ze een tweede leven te geven door ze te zandstralen. Zo krijgt uw interieur een nieuwe uitstraling. Naderhand kan alles naar wens behandeld worden. (oliën,vernissen, beitsen…)

Parket Valentin Projects behandelt uw vloer naar wens. Gommen, zandstralen of strippen en uw houten vloer is terug als nieuw. Wij zorgen ook voor een beschermende deklaag. Uw keuken is verouderd? Geen probleem. Valentin Projects maakt van uw oude keuken een nieuwe. Tal van klanten waren u voor. Ook uw trappen en ander houtwerken hebben een boost nodig?

Wij ontdoen al u houtwerk van vernis, beits, verf en andere onzuiverheden. We zandstralen uw hout in detail. Uw hout wordt volledig heropgewaardeerd. Oude meubels vinden we niet per definitie mooi. De meubels van uw ouders of grootouders passen echt niet in uw interieur, maar wegdoen wil je ze niet. Daarom is zandstralen een optie. Het mooie originele hout komt terug tevoorschijn en krijgt een uniek cachet. Meubels, stoelen, tafels, ornamenten. Noem maar op. Valentin Projects heeft oog voor detail en zorgt voor een feilloze behandeling van al uw houtwerk.

Neem de proef op de som.

Contacteer ons voor meer informatie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wenst u meer informatie over de plaatsing van een spanplafond of heeft u interesse in één van onze andere diensten zoals het plaatsen van parket en het renoveren van een houten vloer? Gaat dan gerust door onze rubrieken. Meer informatie kan je telefonisch of via onze contactpagina aanvragen. Klik gerust op de knop voor een vrijblijvende offerte, we helpen u graag verder. Tot snel!

balterio
fluffo
blanchon
lyoness
stretch

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76